Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


46
Stanje Orga i ostale info. (Political)
Posted 4 years ago by
Croatia Org    
Report
Pozdrav!

Odmah da napišem trollerima da će opcija komentiranja ovdje biti isključena, ovo je prikaz stanja itd te nema potrebe za komentiranjem. Hvala na razumijevanju!


Nakon nekoliko teških dana opet imamo Croatia Org u našim rukama a ne kod nekog lopova i prevaranta. Nekim čudom Rocky_11 (dalje u texu "lopov" ) je dobio izbore i zavladao je kaos na Orgu, to smo i pretpostavljali da će se desiti pa smo ga pokušali impeachati, impeach bi prošao samo neki ljudi nisu bili do kraja upućeni u radnje i veliko neznanje lopova, na kraju smo vlast preuzeli preko CW-a u kojem se vidi da lopov nije imao gotovo nikakvu podršku igrača. Na kraju učinio je ono čega smo se pribojavali da će učiniti, pokrao je Org unatoč tome što smo ga upozorili da to ne čini i da će svu opremu i eventualne golde morati vratiti milom ili silom (admina )

Da nebi bilo da pričamo u prazno evo nekoliko logova što je sve lopov napravio na Orgu:
*slanje opreme vojskama ili igračima da se bore u CW je zabranjeno i kažnjivo te će sva oprema biti vraćena na Org u obliku te iste opreme ili golda.
IMA JOŠ TOGA (na marketu tipa kupio sa Croatia Org iron po 0,4hrk po komadu onda sebi preprodo po 0,17hrk po komadu) ALI MISLIM DA SE ITEKAKO VIDI KRAĐA


*Multiman aka Piraeus je odplatio svoj dio duga što je dobio od Orga, ali ostaje pitanje koliko je dobio od svog MUa koji je dobio enormne svote q5 wepa i ostale opreme ( http://prntscr.com/8ptgab )
PLANOVI ZA DALJE


VOJSKA

Plan je naravno i dalje držati BiH i ne puštati da se oslobode do kraja servera.

Došli smo do neke ideje koja nam se svidjela i to upravo provodimo u dijelo. Znači cilj je vojno ojačati državu i imati malo veći "respect" među saveznicima (nije da ga nemamo ali uvijek težimo ka boljem ).
Ideja je ovakva, jači igrači iz HV i GSF (ne želimo narušavati stabilnost i lojalnost privatnim MUovima ali pozivamo i igrače koji nisu članovi HVa i GSFa a među jačima su da nam se pridruže)biti će u jednom MU, u GSF (i to je praktički državna jedinica jer je Ministarstvo Obrane unutra pa se ne radi nikakva glupost ni ništa nego samo želimo pojačati aktivnost). Tako ćemo dobiti udarnu vojnu jedinicu u HR a to je ono što nam treba. Ostatak ekipe biti će u HV i dalje će dobivati 10/50 , naravno ponekad i gift ako će biti potrebno. Znači imati ćemo udarnu vojnu jedinicu GSF koja će uz svojih 10/55 imati i dodatna ulaganja od strane države (u smislu gifta i wepa) ovisno o prilici i stanju Orga u tom trenutku.

Sve igrače bez obzira na xp i dmg pozivamo da pošalju prijavu u HV!EKONOMIJA

Budući da lopov i njegova vlada nisu znali niti e o ekonomiji malo su je narušili ali ništa strašno jer znamo kako to treba popraviti . Moguće je da će nam trebati print kuna jer prošla "vlada" (nezz dal se to može nazvat vladom) kune samo trošila a nije bilo cirkulacije na MM i PM. Bez problema ćemo održat tečaj stabilnim pa nema brige, ostaje naravno tečaj 1Gold
= 20-20,7 HRK
odnosno 1HRK
= 0,05Gold
. Kroz dan-dva i product market ćemo vratiti u normalu sa normalnim i pristupačnim cijenama.POLITIKA

Tu nema puno priče, pristup Orgu imati će CP te pouzdani članovi vlade tipa: vuko , pero2000 , ayylmao , CroDevil .
Naš status u savezu je stabilan, standardna smo članica od praktički day 1, imamo jako dobre odnose i to ćemo naravno pokušati održati i dalje.To bi bilo to cijenjeni narode, uskoro vam se ponovo obraćam! \o7


Vaš domagoj

Previous article:
Akcija "GOLD ZA ORG" (4 years ago)

Next article:
[NAP] CRO-BIH (4 years ago)


Comments not allowed.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria
Play on