e-sim - Free MMOG browser game
Login:
Password:

Forgot password? Register

Citizen Albania Org

Offline
Premium account

Buffs:
None
Debuffs:
None

Military unit:
KSF

Party:
No party

Newspaper:

Working at:
No workplace

Owned companies (0):
No companies

Political office:
No office

Organization

This citizen has been inactive for 688 days

Active debts
  • 300.0 Gold
    (payback time 130 game day )
  • 155.0 Gold
    (payback time 161 game day )

Friends(2871):Top achievements:

Total achievements: 17 of 196
See all achievements

Shouts:
djem te kongresit pranone orest ug ne shqiperi kam fol me te dhe i kemi sqaru te gjitha . TE Qendrojme se bashku te bashkuar kunder armikut dhe ti leme te keqiat prapa besoj shume ne ju forca te fitojme ju ftoj te gjitheve te luftoni ne minutat e fundit te betejes sidomos ne minuten e fundit cdoher qe te fitojme kesaj radhe
me respekt
PATRIOTI
Albania Org posted 2 years ago


Cunaaa tani te gjith luftoni ne Shkoder me gjith limite ca keni , mos u kurseni xD
hail Shqiperia dhe shqiptaret
hail met1 xD
Albania Org posted 2 years ago


Mos Luftoni more n shkoder sa here duhet me jau perserit jqj
Albania Org posted 2 years ago


For all with albanian cs players , dont get in Shkoder battle !!!
is it clear ?
Albania Org posted 2 years ago


O cuna te dashur o ju dhifsha mu ne acc qe keni hap , po mos u futni mor per shqiprin ne betej ne shkoder apo nuk shifni postin , qrr a doni me pagjut 300 gold prej prishjes nap qrrr
Albania Org posted 2 years ago


Dont fight in Shkoder guys , if you have albanian cs , is that clear ??
Albania Org posted 2 years agoLaws | Privacy policy | Staff | Wikia | Tickets | Primera | Secura | Suna | Antica | Become a Partner
Copyright© Massive Online Games ftz
Play on