Login:
Password:

Forgot password? Register
Sergeant Major
8 Level
561 Experience
297,356 Damage
5.0 Economy skill
1150 Strength
Serbia
Location
Albania
Citizenship
Day 2 Birthday
Enterprise
Owned companies (1)
This citizen has been inactive for 1691 days
Active debts
  • 35.0 Gold
    (payback time 17 game day )
    Reason : For administrating multiple accounts and having transactions between them.

Damage:
1,662 / 2,496
Critical hit:
3,324 / 4,992
Base critical chance
12.5 %
+0.69 %
+0.82 %
Total critical chance
14.01 %
14.01 %
Base miss chance
12.5 %
-0.99 %
Overall miss chance
11.51 %
11.51 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+0.18 %
+0.58 %
Overall chance to avoid DMG
5.76 %
5.76 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
+1.38 %
+1.15 %
Free flight final chance
2.53 %
2.53 %
+0.0
Friends (4)
Top achievements
Total achievements: 22 of 241See all achievements
Shouts
Te gjithe lojtaret qe jane ne linje te futen ne linku ne meposhtem dhe te luftojme per te rimare Shkodren , sepse vetem nje raund ka mbetur qe ta rimarim http://europa.e-sim.org/battle.html?id=405
ALB posted 4 years ago

Te gjithe ju qe jeni ne linje, luftoni per te mos e humbur dhe qytetin tone te fundit bregtetar qe na ka mbetur, Vloren.
Linku: http://europa.e-sim.org/battle.html?id=375
ALB posted 4 years ago

Te gjithe ju qe keni ngelur ne Shqiperi dhe deshironi qe te punoni ne nje kompani Shqiptare me te ardhura me shume se 1.00ALL atehere kopjo linkun : http://europa.e-sim.org/company.html?id=1328. |
ALB posted 4 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria
Play on