Login:
Password:

Forgot password? Register
Permanently banned
Reason: Administrating multiple accounts.
Banned by: jeras
Captain
11 Level
2,213 Experience
3,263,230 Damage
5.3125 Economy skill
1200 Strength
Spain
Location
Albania
Citizenship
Day 1 Birthday
Enterprise
Newspaper
This citizen has been inactive for 1781 days

Damage:
1,881 / 2,822
Critical hit:
3,762 / 5,644
Base critical chance
12.5 %
Total critical chance
12.5 %
12.5 %
Base miss chance
12.5 %
Overall miss chance
12.5 %
12.5 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
Overall chance to avoid DMG
5.0 %
5.0 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x9
  • x4
Friends (20)
Top achievements
Total achievements: 46 of 241See all achievements
Shouts
Lojtaret qe jane ne kongres dhe nuk jane aktiv ju lutem te japin doreheqje.

- Maksimumi 8 veta te jemi ne kongres, dhe aktiv.
Fabio1 posted 4 years ago

http://prntscr.com/7oqe8q

Ky Rragnari/AlbKing i famshem! Ne fillim do me jepte voten, me mbeshteste. Tani interesi KOLEKTIV normal do te bej te veten, do kthehet kundra meje. Ja pra ku del ne pah shprehja: "Kur dikush mundohet të të ul posht, dije se per ate ti je shume lart".

Nejse thjesht NOOBA dhe INATÇI !! :/ :3

Fakt >> http://prntscr.com/7oqe8q
Fabio1 posted 4 years ago

Hajde edhe nja 200 veta te tjere per President, edhe 2 dite se ikem. -_- !
Fabio1 posted 4 years ago

Po shtohemi dita dites, shume e me shume shqiptar. Ftoni te gjith miqt tuaj te behen pjes e kesaj loje strategjike! Ndihmo Shqiperine
Fabio1 posted 4 years ago

http://europa.e-sim.org/newspaper.html?id=105

Kush ka deshir mund te abonohet ne gazeten ALB News, te informohet per cdo gje. Klikoni linkun e mesiperm. Flm
Fabio1 posted 5 years ago

Nuk do ta gezojme kete server te ri sepse ne diten 180 do behet MERGE :/
Fabio1 posted 5 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria
Play on