e-sim - Free MMOG browser game
Login:
Password:

Forgot password? Register

Citizen ShadowStriker22

Offline

Buffs:
None
Debuffs:
None

Major
Level:
12
Experience:
2,902
Damage:
8,194,589
Economy skill:
6.15625
Strength:
1580
Location:
Serbia
Citizenship:
Albania
Birthday:
Day 1

Military unit:
No military unit

Party:
No party

Newspaper:

Working at:
No workplace

Owned companies (0):
No companies

Political office:
No office

This citizen has been inactive for 789 days

Damage:
2,585 / 4,195
Critical hit:
5,170 / 8,390
15.06 %
3.53 %
7.63 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
+0.0

  • x7
  • x3

Friends(43):Top achievements:

Total achievements: 43 of 196
See all achievements

Shouts:
Prio 1 Tirana Lufta e Tiranes .Duhet te fitojme patjeter ketu!
ShadowStriker22 posted 2 years ago


Cuna bejeni impeach Arjueldin dhe te behet CP dikush qe eshte aktiv se na duhet organizim.Nese behet Impeach Arjueldi,CP do behet ai qe ka marr me shume vota ne zgjedhke pas tij pra Fabio1!
ShadowStriker22 posted 2 years ago


Kush do te marr ndihma dite per dite te aplikoje ne njesine Punishers,te dergoje 5-6gold per tu anetaresuar dhe punoni ne kompanit tona.Vec keshtu mund te luftoni cdo dite.Kontaktoni DrilonRe!
ShadowStriker22 posted 2 years ago


Mos u beni si femije po ajdeni ne Shqiperi dhe ne njesi sepse kemi nevoj per te tere per ta ngritur shtetin!
ShadowStriker22 posted 2 years ago


Order:Luftoni per Turqine ne Burgas Luftoni vec me food qe merrni nga njesia.Bonus Turqi:Marmara.Mos luftoni nga Serbia!
ShadowStriker22 posted 2 years ago
Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Tickets | Primera | Secura | Suna | Antica | Become a Partner
Copyright© Massive Online Games ftz
Play on