Login:
Password:

Forgot password? Register
Major
12 Level
2,902 Experience
8,194,589 Damage
6.15625 Economy skill
1580 Strength
Serbia
Location
Albania
Citizenship
Day 1 Birthday
Enterprise
Newspaper
This citizen has been inactive for 2134 days

Damage:
2,585 / 4,195
Critical hit:
5,170 / 8,390
Base critical hit chance
12.5 %
+2.56 %
Total critical hit chance
15.06 %
15.06 %
Base miss chance
12.5 %
-3.52 %
-2.23 %
-3.22 %
Overall miss chance
3.53 %
3.53 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+2.63 %
Overall chance to avoid DMG
7.63 %
7.63 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x7
  • x3
Friends (43)
Top achievements:
Total achievements: 43 of 247See all achievements
Shouts
Prio 1 Tirana Lufta e Tiranes .Duhet te fitojme patjeter ketu!
ShadowStriker22 posted 6 years ago

Cuna bejeni impeach Arjueldin dhe te behet CP dikush qe eshte aktiv se na duhet organizim.Nese behet Impeach Arjueldi,CP do behet ai qe ka marr me shume vota ne zgjedhke pas tij pra Fabio1!
ShadowStriker22 posted 6 years ago

Kush do te marr ndihma dite per dite te aplikoje ne njesine Punishers,te dergoje 5-6gold per tu anetaresuar dhe punoni ne kompanit tona.Vec keshtu mund te luftoni cdo dite.Kontaktoni DrilonRe!
ShadowStriker22 posted 6 years ago

Mos u beni si femije po ajdeni ne Shqiperi dhe ne njesi sepse kemi nevoj per te tere per ta ngritur shtetin!
ShadowStriker22 posted 6 years ago

Order:Luftoni per Turqine ne Burgas Luftoni vec me food qe merrni nga njesia.Bonus Turqi:Marmara.Mos luftoni nga Serbia!
ShadowStriker22 posted 6 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aura | Vita | Nova | esim political game
Play on